media

Halfjaarlijkse Examens en afsluiting seizoen!

Vrijdag 5 juli 2019 zijn er examens afgenomen en hiermee werd tevens het seizoen voor de zomervakantie afgesloten.  Onder belangstelling van ouders, familie en vrienden namen de kandidaten hun diploma’s in ontvangst, alle deelnemers waren geslaagd!

Demi Slomp voor 2e kyu bruin

Sylvan Kin 4e kyu blauw

Ariana Talen groene slip 1

Lisa van Elp en Indy Aarts voor 7e kyu oranje

Alyssa Bekker, Ronan Bekker, Akira Dunnink, Marlinde Mussche, Chanté Simonyan voor oranje slip 1

Ismay Simonyan voor 8e kyu geel

Olav Koobs en Addy Balder voor gele slip 2

PHOTO-2019-07-05-20-53-30-3

 

Allen van harte gefeliciteerd en alvast een fijne vakantie toegewenst!

 

 

 

 

 

 

 

Clubkampioenschap juni 2019

Zaterdag 29 juni was het dan zover, wedstrijden voor iedereen en zowel kumite als kata. Er waren prachtige uitvoeren van Pinan-kata’s te zien en tijdens de kumite ging het er sportief aan toe!

Over het geheel gezien was het een succesvol kampioenschap zowel voor de deelnemers als voor de organisatie. Vanaf deze plek willen wij iedereen nogmaals feliciteren en de medewerkers bedanken voor hun inzet!

Toppers !!!

 

 

 

 

 

 

Kampioenen clubwedstrijden juli 2018!

 

 

 

 

Examens vrijdag 2 februari 2018

De examens voor Wado Ryu Staphorst zijn weer goed verlopen, alle leerlingen zijn geslaagd!
Na afloop van deze examens werden de leerlingen gefeliciteerd, door trotse ouders, opa’s en oma’s, vrienden en uiteraard ook meesters en juffen.

RESULTATEN
Alyssa Bekker, Olivier Santer en Ismay Simonyan slaagden voor de Gele slip 1;
Mik Timmerman, Chanté Simonyan, Marlinde Mussche, Akira Dunnink, Melvin Dominé, Laurent Bovenhuis
en Ronan Bekker behaalden de gele slip 2;
Indy Aarts slaagde voor de oranje slip 1;
Ariana Talen voor oranje slip 2;
Bastiaan Timmerman en Jaron Mussche voor de oranje band 7e kyu;
Harley de Blaauw haalde de groene slip 1.

Allemaal van harte gefeliciteerd !

Examens donderdag 15 december 2016.

Ook nu is iedereen weer geslaagd en heeft zijn/haar uiterste best  gedaan om de felbegeerde graad te behalen. In het bij zijn van de ouders en familie werden de diploma’s uitgereikt.

Ook namens de redactie nog van harte gefeliciteerd !

Geslaagd zijn:

Voor de Gele slip 2;  Indy Aarts,  8e kyu Geel; Ariana Talen, Bastian Timmerman, Sem Timmerman, Julia KÄllgren,  Oranje slip 1; Jaron Mussche, Wesley de Weert,  7e kyu Oranje; Harley de Blaauw, Chenoa Tiemens, Ellemieke Trompetter, Bryan Lubbers,  Groene slip 1; Julia Eradus, Justin de Weert, Luc van der Knokke, Mika Tiemens, Sylvan Kin, Richard Warnders,  Blauwe slip 1; Falco de Blaauw, Marleen Eradus, Demi Slomp.

Ook vanaf deze plek wensen we iedereen nog fijne dagen en tot ziens op donderdag 12 januari 2017 (foto’s zijn door weblog Staphorst geleverd)

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 1 oktober 2016 groot FEEST !!!

Onze karateschool  bestaat 25 jaar !. Om dat te vieren hebben we een BBQ-feest gehouden op het buitenterrein van het zwembad. Leerlingen, oud-leerlingen en ouders waren van de partij maar ook grootmeester Harm Massee (7e Dan). Deze laatste kwam onze Sensei Morsink bevorderen naar de 4e Dan.

 

 

 

 

Examens 7 juli 2016

Nog een keer een training en dan is het voor ons ook weer vakantie. Inmiddels zijn de examens ook alweer gehouden en deden er maar liefst 29 kandidaten mee. Gelukkig is iedereen geslaagd en kunnen we terug kijken op een succesvolle trainingsperiode.

Namens de examencommissie willen we iedereen nogmaals feliciteren met het resultaat !

Tot ziens op de laatste training donderdag 14 juli, waarbij iedereen van harte welkom is.

Invalid Displayed Gallery

 

 

 

 

 

Examens Januari 2016

Afgelopen donderdag 28 januari 2016 werden er weer examens afgenomen voor de kandidaten die daarvoor in aanmerking kwamen. Ook deze keer was iedereen geslaagd!!!

Het viel de examencommissie op dat met name de jongste kandidaten, het wel heel erg goed deden. Hierbij willen we jullie allemaal van harte feliciteren met deze mooie behaalde resultaten!!!

Tot ziens op de training

 

Invalid Displayed Gallery

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 19 december 2015 Clubkampioenschap.

Eindelijk was het dan zover, met veel plezier hebben we weer eens een clubkampioenschap georganiseerd!  We moesten nog wel even buiten de sporthal wachten,maar dat mocht de pret niet drukken.                                                                                                                                                     De Dojo werd in korte tijd omgebouwd tot een echt wedstrijdtoneel. Ook waren er veel ouders meegekomen om te zien hoe de jeugd hun best deed om in de prijzen te vallen, de eerste prijs was een prachtige beker en de tweede en derde prijs een mooie medaille !

Na het groeten en de officiële opening van het toernooi, werd er geloot wie er tegen wie moesten “knokken”, maar natuurlijk ieder binnen zijn/haar eigen categorie.

De voorrondes waren natuurlijk al spannend, maar in de finale moest het echte werk gedaan worden. In sommige partijen werd er bijna om de beurt een punt gescoord, waardoor het tot aan het eind extra spannend was. In de jongste categorie konden we mooie partijtjes zien, waar soms al hele mooie scorings technieken te zien waren. Bij de volwassenen ging het er stevig aan toe, maar er werd sportief en met respect gestreden om de prijzen.

Na afloop werd bekend gemaakt wie er met die prachtige beker naar huis ging of met een mooie medaille. En alsof dit nog niet genoeg was, werden we verrast met de komst van onze nieuwe burgemeester en zijn vrouw.

De burgemeester mocht dan ook de prijzen uitdelen, waarna de deelnemers gezamenlijk op de foto werden gezet en er was natuurlijk applaus voor de winnaars. Al met al was het een zeer geslaagd kampioenschap, iedereen die hier aan meegewerkt heeft wordt hartelijk bedankt voor de inzet.       De foto’s die gemaakt zijn kun je hier ook terug zien !!!

We wensen een ieder vanaf deze plek alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar en we hopen jullie allemaal weer gezond terug te zien in 2016 !

 

Invalid Displayed Gallery

 

 

 

 

Donderdag 26 juni 2015 laatste training voor de zomervakantie !

Vanwege het bijzonder mooie weer, zijn we met de hele school naar de “zwarte dennen” geweest voor onze laatste training van dit seizoen.

Enkele ouders zijn zelfs met ons mee geweest om iedereen op tijd, daar aan de training mee te laten doen. Waarvoor onze hartelijke dank.

We hebben prima getraint en na afloop kreeg een ieder nog wat te drinken en iets om te snoepen. Er zijn ook weer enkele foto’s gemaakt, dus kijk maar gauw of je er ook op staat.

Vanaf deze plaats wensen we iedereen nog een fijne vakantie toe en hopen jullie hierna weer gezond en wel terug te zien !

Invalid Displayed Gallery

 

 

 

 

 

Zaterdag 20 juni 2015 stage training onder leiding van Harm Massee 7e dan !

Eindelijk was het dan zover en konden we onze grootmeester Harm Massee (7e dan) en zijn assistent Harry Meents (4e dan) in onze Dojo verwelkomen.

We hebben ruim twee uur getraint en iedereen was zeer onder de indruk, we hebben weer veel bijgeleerd en hopen dat we in de toekomst een dergelijke training nog eens weer kunnen organiseren.

Na afloop kreeg iedereen een certificaat als herinnering en het was ook mogelijk om deze stage gelijk te laten aftekenen in het nieuwe paspoort van de SWKN (Stichting Wado Kai Nederland).

Er zijn ook nog een paar foto’s gemaakt die zijn te vinden als je op de afbeelding in dit bericht klikt.

Invalid Displayed Gallery

 

 

 

 

 

Examens donderdag 18 juni 2015 !

Invalid Displayed Gallery

Ook nu weer was het spannend voor iedereen, nachten wakker gelegen over; zou ik wel slagen of niet? Maar onze karate meester laat ons natuurlijk geen examen doen als we het niet kunnen, dus vol goede moed op naar het examen!

Gelukkig is dan ook iedereen geslaagd, van harte gefeliciteerd!